Valoració de la primera Badalona Running

  • Posted on: 19 February 2012
  • By: dani

Ja ho vaig dir abans al meu anterior article sobre la cursa de Badalona, i efectivament així ha estat.

La cursa ha sigut un èxit absolut d'organització. Des del principi al final.Aconseguint tants patrocinadors que ho han fet possible. Agrupant un bon equip de voluntaris il·lusionats, etc...

I des del punt de vista del corredor, començant per la bossa que et donaven al recollir el dorsal, una bossa amb articles de regal que triplicaven perfectament el preu de l'inscripció, seguint pel desenvolupament de la cursa, molt ben senyalitzada, amb recolçament continu, gens massificada, amb avituallament a mitja cursa i coordinació perfecta de tots els integrants de la organització durant tot l'esdeveniment. 

Quan hem arribat  ens han rebut amb una llauna d'Aquarius, suc de taronja, aigua, un croissant de formatge i pernil de Can Bertrán i un plàtan!

De seguida s'han penjat els resultats de la cursa. Com dic.. per mi la valoració és d'un 10 sobre 10. Felicitats a tots els organitzadors!

Però sobretot ha estat una festa, és divertit trobar-te amb gent que també corre, i anar passant pels carrers de Badalona amb aquest ambient tant positiu.

Personalment pensava arribar amb un temps de 52', però he anat tirant sempre per devant de la llebre dels 50'  els últims kilometres he baixat una mica el ritme i he arribat just al minut 50.00. No m'agrada esforçar-me en excés i pendrem'ho com una competició.

Afortunadament era una cursa bastant plana, ja que no estic entrenat per pujar pendents, i el fet de que no fes calor m'ha agradat, moltes curses es fan quan fa calor i és un dels pijors enemics que tinc.

Per cert, els resultats de la cursa Bdn running els podeu trobar a la web del xip groc

I l'Anna n'ha fet moltes fotos, les podeu veure al seu flickr

 

 

El meu dorsal de la cursa de Badalona

Contenido relacionado

Badalona és pobre

  • Posted on: 10 January 2013
  • By: dani
El pont del petroli de Badalona

Si Badalona fós un país, tindria el PIB/capita corresponent als països més pobres de la UE, com Xipre o Malta. Amb dades del 2008 Badalona té 20.000 eur de renda per càpita. Un 66% de la mitjana de Catalunya. I, ja sé que és odiós fer comparacions, però resulta que només representa el 50% del de Barcelona (amb 40000 eur). Si Barcelona fós un pais seria Brunei o Noruega (40000 € = 52000 $), el 4t i 5é país més ric del món (segons el FMI)