Tornada a la cursa del Corte Inglés

  • Posted on: 7 April 2013
  • By: dani

No recordo exactament quan va ser la última (i crec que única vegada) que vaig còrrer la cursa del Corte Inglés. Crec que debia ser el 1992 o 1993, just en el moment que es van fer tots els rècords de participació (més de 100.000 inscrits) i es vivia aquella mena d'eufòria olímpica.

En aquella ocasió, amb 20 anys menys, recordo que vaig arribar amb un temps de 1h i 11 min, no estava gaire entrenat i a la pujada de montjuic vaig haver de caminar una mica perquè no podia més, treia el fetge per la boca. El meu company de telecos Jordi López Della va arribar amb 55min, un crack comparat amb mi! no se si ell continua corrent o que. :)

També recordo que feia força calor (diria que llavors es feia al mes de Maig) i que els bombers ruixaven a la gent amb aigua. En aquesta ocasió s'ha fet a primers d'Abril i amb un temps relativament fred, sobretot a primera hora i per tant no s'ha ruixat als corredors.

Em feia respecte la pujada a Montjuic, i efectivament ha estat dura, més del que pensava, especialment la segona pujada després de l'estadi olimpic, però a diferència "del meu jo" de fa 20 anys no he parat de còrrer en cap moment, a més he anat a un ritme superior i he aconseguit acabar amb un temps real de 57minuts 28 segons a uns 5 minuts 20 segons per kilometre de mitjana, que per mi està molt bé tenint en compte que hi ha uns quants quilómetres de pujada i que a les baixades no sempre pots recuperar. A més els primers qilómetres és imposible anar al teu ritme, això no ho recordava, hi ha tanta gent que no pots anar al teu aire i has d'anar continuament adelantant, esquivant i rebent cops de colze per totes bandes!, això segur que treu molts minuts de temps final.

Aquesta ocasió m'he apuntat amb el xip groc per poder sortir dels "calaixos" de devant, però igualment la quantitat de gent era increiblement gran i tampoc podies anar gaire còmode.

L'any 2013 tothom té internet,  a diferència de l'any 1993, i internet al mòbil, he aprofitat per fer i enviar algunes fotos en directe des de la cursa, i altres les he pujat a l'instagram. Crec que l'any que vé repetiré l'experiència!

Arribant a la meta de la cursa

Contenido relacionado

Torna la Tos Ferina

  • Posted on: 5 April 2013
  • By: dani
 Bordetella Pertussis, el bacteri responsable de la Tos Ferina (imatge de la viquipedia)

Avui he anat buscar la meva filla al cole (El CEIP Onze de Setembre de Sant Quirze del Vallès) i m'he assabentat que dels 24 nens de la seva classe (6é) de moment 5 han "caigut" per causa de la Tos Ferina

Evidentment el primer que he fet al arribar a casa és informar-me del tema, una malaltia que em sonava però que no coneixia en profunditat. Al principi sembla un refredat comú però evoluciona a una tos intensa. La causa és un bacteri (no un virus com els refredats o grips)