Sopar a la terrassa Alaire, al passeig de gràcia de Barcelona

  • Posted on: 7 October 2011
  • By: dani

La terrasa "Alaire" de l'hotel Condes de Barcelona és un lloc ideal per prendre una copa de vi amb vistes al passeig de gràcia.Es troba en un lloc estratègic, de manera que des de la vuitena planta es veu perfectament tota la façana de la pedrera (Casa Milà) i fins i tot la Sagrada família.
En un ambient molt relaxat i decorat tipus "chill out" on també ofereixen tapes, sandvitxos i còctels.
El nostre sopar va consistir en unes tapes d'inspiració japonesa, amanida de wakame amb sèsam i makis de salmó, i d'inspiració ibèrica, calamars a l'andalusa i pop a la gallega. Tot boníssim i regat amb un vi Verdejo molt afruitat.
De postres un gelat de iogurt i un "macaró" de gelat de fruites.
És una mica car, calculem que va sortir (4 tapes, 2 postres i una ampolla de vi) per uns 80 euros tot i que vam tenir la sort d'anar-hi convidats. De totes maneres entenem que el que es paga és la ubicació incomparable i les vistes.

Especialment recomanat per turistes de visita a Barcelona i que vulguin descansar una estona veient el perfil més famós de la ciutat

Terrasa Alaire
Terrasa Alaire

Contenido relacionado

Els nens catalans mengen el doble de proteïnes de les necessàries

  • Posted on: 17 June 2014
  • By: dani
carn vermella

Segons aquest estudi els nens de 2 a 3 anys a Catalunya mengen el doble de proteïnes de les necessàries, més que a la resta d'Espanya. Aquest problema també s'extèn a la resta de la població adulta, que també té una ingesta més alta en proteines del recomanat comparat amb els altres països d'Europa.

La sal gruixuda és la pitjor per la salut

  • Posted on: 8 June 2014
  • By: dani
Sal gruixuda

Fer servir sal gruixuda (o grossa) per cuinar és la pitjor decisió que podem fer si volem baixar els nivells de sal i cuidar la nostra salut i tensió arterial. 

El motiu no és que la sal grossa sigui pitjor, de fet té la mateixa composició que la "normal", el que passa és que en ser els grans "grans", el gust salat que ens dóna és molt inferior a la quantitat ingerida. A la boca només es dissol una part, que és la que notem com salada però després a l'estómac es dissol la resta i estem ingerint molta més sal de la que hem notat en el gust. És una bomba de sal per al cos. 

Com anar de Barcelona a Badalona en bici

  • Posted on: 21 August 2013
  • By: dani
Bici amb jersei de "ganxillo"

Quan vaig anar a viure a Badalona des seguida em vaig plantejar si era possible desplaçar-se entre les 2 ciutats amb bici, com a mitjà de transport. Aparentment semblen 2 ciutats a molta distància, i realment poca gent opta per anar en bici quan ha d'anar des d'un lloc a l'altre. Però realment no és del tot cert. Es pot anar perfectament de Badalona a Barcelona (i viceversa) fent servir el mitjà de transport més sostenible i saludable. Això ja està prou ben documentat