LG Optimus 2x (lg p990) no funciona

  • Posted on: 17 September 2011
  • By: dani

Després de la desagradable experiència amb l'htc desire, vaig decidir comprar-me un lg optimus 2x a vodafone. El resultat fins el moment no és millor que l'HTC, sino que es repeteix la mateixa història, sovint es penja, i el que és pitjor, a vegades es reinicia sol. 

Cercant per internet sembla que és un problema freqüent de hardware, que Vodafone no acostuma a arreglar. Semblava que LG treuria una actualització del firmware que arreglaria el tema, però ja en porto 3 (la última la v10f) i els problemes no s'han arreglat mai. Ja ho sabeu, si voleu un mòbil android no compreu el LG Optimus 2x, us recomano molt millor el Samsung Galaxy s2.

LG #fail

LG, this goes for you, please change my mobile (lg p990)e, it's not working

 

Contenido relacionado

Torna la Tos Ferina

  • Posted on: 5 April 2013
  • By: dani
 Bordetella Pertussis, el bacteri responsable de la Tos Ferina (imatge de la viquipedia)

Avui he anat buscar la meva filla al cole (El CEIP Onze de Setembre de Sant Quirze del Vallès) i m'he assabentat que dels 24 nens de la seva classe (6é) de moment 5 han "caigut" per causa de la Tos Ferina

Evidentment el primer que he fet al arribar a casa és informar-me del tema, una malaltia que em sonava però que no coneixia en profunditat. Al principi sembla un refredat comú però evoluciona a una tos intensa. La causa és un bacteri (no un virus com els refredats o grips)