La cervesa Dimoni de Badalona

  • Posted on: 29 February 2012
  • By: dani

Dins del panorama actual del resurgiment de la cervesa artesana tenim una que ha aparegut a l'àmbit de Badalona, la cervesa Dimoni.

Hem comprat i provat els 3 tipus que comercialitzen, i a primera vista semblava  que estaven raonablement bé, encara que no al nivell d'altres cerveses artesanes catalanes.

Dues de les 3 estaven bé, la vermella i la negra, però la cervesa de blat  m'ha semblat que no està "acabada", sembla suc de malta, sense alcohol, ni escuma, el que denota que no ha fermentat com cal. Un producte que crec que no hauria d'haver sortit al mercat en aquestes condicions deficients, que amb prou feines li podriem dir "cervesa"

Contenido relacionado

Els nens catalans mengen el doble de proteïnes de les necessàries

  • Posted on: 17 June 2014
  • By: dani
carn vermella

Segons aquest estudi els nens de 2 a 3 anys a Catalunya mengen el doble de proteïnes de les necessàries, més que a la resta d'Espanya. Aquest problema també s'extèn a la resta de la població adulta, que també té una ingesta més alta en proteines del recomanat comparat amb els altres països d'Europa.

La sal gruixuda és la pitjor per la salut

  • Posted on: 8 June 2014
  • By: dani
Sal gruixuda

Fer servir sal gruixuda (o grossa) per cuinar és la pitjor decisió que podem fer si volem baixar els nivells de sal i cuidar la nostra salut i tensió arterial. 

El motiu no és que la sal grossa sigui pitjor, de fet té la mateixa composició que la "normal", el que passa és que en ser els grans "grans", el gust salat que ens dóna és molt inferior a la quantitat ingerida. A la boca només es dissol una part, que és la que notem com salada però després a l'estómac es dissol la resta i estem ingerint molta més sal de la que hem notat en el gust. És una bomba de sal per al cos. 

Com anar de Barcelona a Badalona en bici

  • Posted on: 21 August 2013
  • By: dani
Bici amb jersei de "ganxillo"

Quan vaig anar a viure a Badalona des seguida em vaig plantejar si era possible desplaçar-se entre les 2 ciutats amb bici, com a mitjà de transport. Aparentment semblen 2 ciutats a molta distància, i realment poca gent opta per anar en bici quan ha d'anar des d'un lloc a l'altre. Però realment no és del tot cert. Es pot anar perfectament de Badalona a Barcelona (i viceversa) fent servir el mitjà de transport més sostenible i saludable. Això ja està prou ben documentat