Els lamentables comentaris de l'alcalde Albiol a Twitter

  • Posted on: 1 October 2011
  • By: dani

Aquest és el lamentable comentari, desgraciadament no és una cosa inhabitual, que ha deixat anar l'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol:

@AlbiolAlcalde_ : "Hemos recortado 60% partida  "solidaridad". Miles de € que se destinaban para Cuba, Nicaragua,.. ahora serán para vecinos de #Badalona en paro"

Com es poden deixar anar en tant poques paraules tants improperis?

És un orgull  retallar una partida de solidaritat, i a sobre fent entendre una enemistat vers països com Cuba, Nicaragua?

Naturalment aquest comentari ha creat molts comentaris a twitter,

a continuació he copiat els que m'han semblat més interessants:

@marcelmauri: @AlbiolAlcalde_ puc entendre (q no compartir) q en èpoques difícils haguem de redimensionar la solidaritat. No entenc q en fem bandera.

@Albertu84: @AlbiolAlcalde_ Yo soy parado en #badalona, pero no m parece bien recortar una obra solidaria, de momento aqi podemos comer, alli no se...

@eesteve: @AlbiolAlcalde_ no em sembla que sigui un tema per presumir. De nou sona a demagògia.

 

@palauJosep: Seguir a @AlbiolAlcalde_ és com fer un curs accelerat de populisme demagògic. Convalidarà crèdits? #badalona

@eloiserrano: @AlbiolAlcalde_ No entén el concepte Solidaritat,el confon (amb sort)amb el de Caritat. Normal, ell no creu amb la justícia social #Badalona

 

 

Contenido relacionado

Badalona és pobre

  • Posted on: 10 January 2013
  • By: dani
El pont del petroli de Badalona

Si Badalona fós un país, tindria el PIB/capita corresponent als països més pobres de la UE, com Xipre o Malta. Amb dades del 2008 Badalona té 20.000 eur de renda per càpita. Un 66% de la mitjana de Catalunya. I, ja sé que és odiós fer comparacions, però resulta que només representa el 50% del de Barcelona (amb 40000 eur). Si Barcelona fós un pais seria Brunei o Noruega (40000 € = 52000 $), el 4t i 5é país més ric del món (segons el FMI)

Badalona a la cua de la mobilitat sostenible

  • Posted on: 26 September 2011
  • By: dani
Girocletes a l'estació de girona

Sí, fa poc més de 3 anys que visc a Badalona. Tota la meva vida havia viscut al barri de Gràcia a Barcelona i durant aquest temps he anat copsant més i més l'esperit i la realitat badalonina

Això donaria per escriure molts articles, però avui només em centraré en un tema, el de les infraestructures de mobilitat.

Realment en aquest tema, com en molts d'altres, Badalona està a la cua de Catalunya. Encara viu a la època de "el cotxe és el rei".

La bicicleta com a mitjà de transport