Cursa de la Mercé 2015

  • Posted on: 13 September 2015
  • By: dani

L'imatge de la setmana per mi ha estat aquesta que comparteixo, on es veu el meu dorsal de la Cursa de la Mercé.

Després de 6 mesos sense còrrer cap cursa tenia incognites de sobre com aniria el tema. Sobretot perquè he estat lesionat degut a una tendinitis al genoll dret i havia deixat de correr bastant darrerament.

He arribat al punt de sortida pràcticament una hora abans de la sortida (9.30), cosa molt estranya en mi, i he pogut fer una mica (molt poc, no sóc d'escalfaments és malgastar la energia) i he estat esperant fins la sortida, que s'ha fet molt bé i ordenada, per trams i per ràfagues. Jo he sortit a la segona ràfaga (3 minuts després de la sortida oficial), anava al calaix blau. He començat amb bon ritme, a 4.30m /km però dos motius m'han fet afluixar després, al km4 m'ha donat una rampa al genoll esquerra (curiosamente el que NO tenia lesionat) i he estat a punt de dimitir, però he aconseguit no deixar de còrrer, he baixat el ritme i després de 1 o 2 km m'he recuperat, després ja cap el final a partir del km 7 el que no he pogut suportar és la calor.. el meu pitjor enemic. He patit molt, i he baixat molt el ritme. Al final he fet uns 51 minuts. Se les dades pel Runkeeper perquè m'he deixat el xip a casa!! 

El que em mosqueja una mica és que el Runkeeper m'ha marcat 10.39 km de longitud, quan en teoria són exactament 10km. (quasi 400m extres!)

Les dades finals a Runkeeper són aquestes

10.39

DURATION

51:29

AVERAGE PACE

4:57

CALORIES BURNED

812

El meu dorsal de la cursa de la Mercè

Contenido relacionado