Cursa Badalona Running 10km

  • Posted on: 16 February 2012
  • By: dani

Aquest diumenge 19 de febrer participaré a la primera cursa Badalona Running

Es tracta d'una cursa de 10km que transcorre pels carrers principals de Badalona i que passa per alguns dels llocs singulars, com el Parc de Ca l'Arnús i Can Solei, el port de Badalona, la Rambla, etc..

Abans d'anar-hi ja s'intueix que l'organització és immillorable, al seu capdavant hi ha un crack, en Roger Melcior, que s'ha esforçat molt perquè tot surti bé, i estic segur que tot anirà rodó.

L'èxit de convocatòria ja s'ha aconseguit, les places són exhaurides des de fa molts dies

En definitiva serà una autèntica festa  a la qual estic ansiós per participar! 

Escriuré com m'ha anat un cop acabi la cursa. El meu objectiu, poc ambiciós, és acabar-la en 52min. A l'hora del dia que es fa, les 9.30 encara fa fred i em pot agafar asma, amb la qual cosa no aniré al màxim del meu rendiment. Si faig 52 min estaré molt content. 53 tampoc estaria malament. La cursa del dimoni (també de 10km) la vaig fer en 54 min degut a un altre enemic meu (la calor!) que em va fer una mala jugada

En qualsevol cas el meu objectiu mai és millorar el temps ni prendre-m'ho com una competició, a banda de que no es saludable, també tinc una edat.

Contenido relacionado

Badalona és pobre

  • Posted on: 10 January 2013
  • By: dani
El pont del petroli de Badalona

Si Badalona fós un país, tindria el PIB/capita corresponent als països més pobres de la UE, com Xipre o Malta. Amb dades del 2008 Badalona té 20.000 eur de renda per càpita. Un 66% de la mitjana de Catalunya. I, ja sé que és odiós fer comparacions, però resulta que només representa el 50% del de Barcelona (amb 40000 eur). Si Barcelona fós un pais seria Brunei o Noruega (40000 € = 52000 $), el 4t i 5é país més ric del món (segons el FMI)

Els lamentables comentaris de l'alcalde Albiol a Twitter

  • Posted on: 1 October 2011
  • By: dani

Aquest és el lamentable comentari, desgraciadament no és una cosa inhabitual, que ha deixat anar l'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol:

@AlbiolAlcalde_ : "Hemos recortado 60% partida  "solidaridad". Miles de € que se destinaban para Cuba, Nicaragua,.. ahora serán para vecinos de #Badalona en paro"

Com es poden deixar anar en tant poques paraules tants improperis?

És un orgull  retallar una partida de solidaritat, i a sobre fent entendre una enemistat vers països com Cuba, Nicaragua?