Agenda d'activitats de Catalunya

  • Posted on: 4 January 2013
  • By: dani

El nostre darrer projecte Agenda Oberta intenta respondre preguntes del tipus:

Ens vam adonar que hi ha moltes agendes culturals, sobre tot d'ajuntaments, que degut a que no estan fetes amb formats estàndard són molt dificils de cercar o filtrar per dates.

Agenda Oberta agrega totes aquestes activitats a una sola web i permet cercar per poblacions, dates o categories. A més els usuaris poden marcar activitats com favorites i veure quines marquen els seus contactes. Us podeu loginar fent servir el compte de Facebook o Twitter. La idea és tenir una manera fàcil de respondre preguntes concretes com, Que fan a Olot? Quines activitats per nens hi ha aquest cap de setmana a Barcelona? etc..

Un altre dia us explico com està fet internament... perquè dona per molt. De moment feu servir l'agenda i envieu-nos feedback a través del formulari!

Contenido relacionado

Eines útils per la mineria de dades

  • Posted on: 18 September 2014
  • By: dani
Taller Open Data organitzat per Julià Minguillón

He assistit a la tercera part del taller d'Open Data, organitzat per Julià Minguillón de la UOC.

Aquesta tercera part estava dedicada a les eines d'anàlisi de dades mitjançant mètodes estadístics i lamineria de dades, termes implicats però que fan referència a temes diferents

Us en faig un resum de les 3 més utilitzades a continuació:

 

La tardor 2014 serà més plujosa del normal a Catalunya

  • Posted on: 5 September 2014
  • By: dani
Precipitacions pel setembre 2014

Continuant amb les previsions estacionals, segons la NOAA aquesta tardor a Catalunya serà més plujosa del normal, especialment els mesos de setembre i octubre, i no tant, novembre. Les temperatures seran força normals. La tardor ja és per si força plujosa a Catalunya, per tant el que vol dir si es compleix la previsió és que plourà encara més del normal, força.

El canvi climàtic a Catalunya

  • Posted on: 8 July 2013
  • By: dani
Barcelona aviat tindrà les temperatures de Sevilla

A un estiu com aquest, de moment relativament normal i fins i tot fresc, la gent tendeix a oblidar-se encara més del terrible problema que afrontem amb el canvi climàtic.

A Catalunya aquest problema és especialment important, el ritme dels canvis (perjudicials) és més del doble que la mitjana mundial. Tot i això pel gran públic aquest tema no hi és a les seves preocupacions, i probablement ni els coneix.

Com serà l'estiu del 2013?

  • Posted on: 8 May 2013
  • By: dani
Pluja pels propers mesos del 2013 a Europa

Segueixo les previsions metereològiques  a llarg termini del NOAA. Fa temps que està marcant per aquest estiu (juny, juliol i agost), temperatures relativament fresques i més pluja del normal. Ja veurem si es compleix o no. La fiabilitat d'aquests models és molt baixa.. però cada vegada ho és menys.

I falla bastant , de fet l'any passat havia marcat un agost fresc i plujós i va ser totalment al contrari. Veurem, ho analitzarem a primers de setembre a aquest blog.