Desenvolupament

Eines útils per la mineria de dades

Taller Open Data organitzat per Julià Minguillón
He assistit a la tercera part del taller d'Open Data, organitzat per Julià Minguillón de la UOC. Aquesta tercera part estava dedicada a les eines d'anàlisi de dades mitjançant mètodes estadístics i lamineria de dades, termes implicats però que fan referència a temes diferents Us en faig un resum de les 3 més utilitzades a continuació:  

R

R és un llenguatge molt potent i d'alt nivell d'estadistica i mineria de dades

Agenda d'activitats de Catalunya

El nostre darrer projecte Agenda Oberta intenta respondre preguntes del tipus: Ens vam adonar que hi ha moltes agendes culturals, sobre tot d'ajuntaments, que degut a que no estan fetes amb formats estàndard són molt dificils de cercar o filtrar per dates.

Maldecaps amb :nth-child(n)

Qui diu que el CSS és fàcil? Sovint ens trobem coses "rares", tot i que una vegada ho aprens veus que poden tenir sentit. A can pimpampum estem provant de fer servir el selector :nth-child per poder estructurar columnes. Aquest selector és de CSS3 i tot i que semblaria que molts navegadors (sobretot explorer) no ho admeten, és una solució ideal per adaptar un layout als navegadors de mòbils (android i iphone) que tenen navegadors web d'última generació, el que s'anomena "responsive design"